• Ce va oferim?

  Creare site check

  Termenul de magazin online nu mai este ceva nou în rândul utilizatorilor, deci înțelegem perfect ceea ce doriți sa obtineți !

  Creare site check

  Tot ceea ce facem este administrabil de Dvs. şi vă oferim garanție la orice magazin online realizat !

  Creare site check

  Prețul unui magazin virtual diferă, însă poate fi de zeci de ori mai mic decât costul deschiderii unui magazin real !

  Creare site check

  Noi ne vom ocupa şi de marketingul online, promovarea şi optimizarea magazinului online pentru motoarele de căutare!

  Comanda acum

 • Ce doriti Dvs?

  Creare site check

  Creşterea vânzărilor, cea mai bună ofertă de creare magazin online indiferent de afacerea pe care o dețineți !

  Creare site check

  Să puneți produsele Dvs. în raftul virtual al magazinului online, la orice oră, chiar din fotoliul de acasă !

  Creare site check

  Să reduceți foarte mult din cheltuieli precum chirii, mulți angajați, multe salarii, transport şi altele !

  Creare site check

  După ce crearea magazinului online s-a finalizat, promovarea imediata a produselor Dvs !

  Comanda acum

 • 1
 • 2
 • 3

Creare Magazin Online - Lansarea în lumea virtuala...

 

magazinonlinebani   Lumea virtuală este un mediu propice pentru orice fel de afacere. Nenumărate avantaje au cei care ajung să se lanseze și în această lume. În primul rând, un magazin online nu cunoaște granițe. Cu propriul tău magazin virtual te poți face cunoscut în lumea întreagă. Nu ai bătăi de cap în ceea ce privește chiria, întreținerea, depozitarea, salariile. Un magazin virtual e deschis non-stop!
   În felul acesta ai posibilitatea de a-ți promova produsele și de a face bani 24h/zi. Dacă ți-ai deschis un magazin online nu e necesar să ai stocuri de marfă. E suficient să ai furnizori, iar marfa o poți lua abia după ce ai comenzi. Ai posibilitatea de a încasa banii în format electronic, cu cardul de exemplu, ceea ce e o modalitate mult mai sigură de încasare pentru afacere. Odată ce site-ul tău devine cunoscut și are mulți vizitatori, iți poate aduce și alte venituri din publicitate, nu doar din vânzarea produselor. Și aici putem interveni și putem ajuta ca acest magazin virtual sa fie printre primele, datorita serviciilor de Promovare Site si Optimizare SEO.
   Un magazin online îți oferă mult mai multă flexibilitate. În primul rând, numărul de angajați poate fi minim, dacă ne gândim că ai nevoie totuși de un contabil sau personal administrativ dar în ziua de astăzi poți să folosești surse externe cam pentru orice și să plătești doar cât consumi.
   Este una să ai un angajat full time și este mult mai avantajos să plătești servicii legale, contabile sau de altă natură doar în funcție de volumul de business generat de un magazin virtual.
   În al doilea rând, acțiunile de promovare pot fi adaptate mult mai repede la ritmul pieței. Poți să testezi diverse tipuri de oferte pentru un număr limitat de ore și să măsori efectele. Poți să creezi mai multe versiuni ale anumitor secțiuni din magazinul online sau chiar să creezi versiuni pentru diferite categorii de clienți pentru a-ți maximiza profitul.
   În al treilea rând, poți lucra cu stocuri minime sau chiar zero și să comanzi ceea ce vinzi într-un magazin online doar în momentul confirmării comenzilor. Ba mai mult, poți verifica opinia pieței prin afișarea unor produse și integrarea unei variante de pre-vânzare chiar dacă nu ai efectiv produsele sau serviciile respective disponibile.
   Nu în ultimul rând, un magazin virtual vinde fără tine. Îți poți lua concediu atunci când dorești sau putem să integram un modul de acces care iți permite să vizualizezi starea vânzărilor, a stocului sau a numărului de vizitatori de oriunde ai o conexiune la Internet.
   Unul din secretele acestui domeniu este că lumea cumpără mai mult în week-end sau în timpul zilelor de concediu. Prin vânzarea produselor tale printr-un magazin virtual, nu ești obligat să renunți la planurile tale.

 • All
 • E Commerce
 • Pensiuni
 • Prezentare
 • Primarii
 • Scoli
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

VITAL LOGO 350x60logo